Μηχανογράφηση μονάδων τεχνητού νεφρού με το DataLife HIS

Software κέντρων χρόνιας αιμοκάθαρσης

Μονάδες τεχνητού νεφρού

Το λογισμικό διαχείρισης και οργάνωσης μονάδας τεχνητού νεφρού DataLife HIS καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες μηχανογράφησης των κέντρων αιμοκάθαρσης. Διαθέτει τις κατάλληλες λειτουργίες για την ομαλή διεξαγωγή των καθημερινών εργασιών ενός νεφρολογικού κέντρου.

Οι μονάδες χρόνιας αιμοκάθαρσης εξυπηρετούν πολλά άτομα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρέχοντας εξειδικευμένες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες. Με το λογισμικό μονάδας τεχνητού νεφρού DataLife HIS, τα στελέχη του κέντρου έχουν στη διάθεσή τους πλήθος εργαλείων τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους και συμβάλλουν στη σωστή οργάνωση και διαχείριση των διοικητικών και ιατρικών δεδομένων.

Απλοποιεί και επιταχύνει τη διαχείριση των συνεδριών αιμοκάθαρσης

Φάκελος υγείας

Φάκελος υγείας

Αποκτήστε πλήρη εικόνα της κατάστασης του ασθενούς ανατρέχοντας σε στοιχεία για το ατομικό ιστορικό, τη φαρμακευτική αγωγή, τα ζωτικά, τα αποτελέσματα εξετάσεων κ.λπ.. Μάλιστα, προσφέρεται η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης του ασθενούς στα ιατρικά του δεδομένα.

Λογιστική διαχείριση

Λογιστική διαχείριση

Διαχειριστείτε τα οικονομικά της επιχείρησης εύκολα και με ακρίβεια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Με το DataLife HIS, αποτυπώνετε αναλυτικά την κίνηση του ατομικού λογαριασμού κάθε ασθενή, διασφαλίζοντας την παρακολούθηση του υπολοίπου του.

Εργασίες

Εργασίες

Οργανώστε τη μονάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο καθημερινός προγραμματισμός λαμβάνει υπόψη τη δυναμικότητα του νεφρολογικού κέντρου, το προσωπικό και τον διαθέσιμο εξοπλισμό. Έτσι, έχετε απόλυτο έλεγχο των συνεδριών.

Επιπλέον δυνατότητες

Το DatalLife HIS προσφέρει, εκτός των παραπάνω, και άλλες σημαντικές λειτουργίες με σκοπό τη βελτιστοποίηση της καθημερινής ροής εργασιών σε ένα νεφρολογικό κέντρο.

Γραφείο κίνησης: Ημερήσιες νοσηλείες, συνεδρίες, eΔΑΠΥ

Το υποσύστημα διαχείρισης κλινικής αποτελεί το βασικότερο εργαλείο του DataLife HIS για ένα νεφρολογικό κέντρο. Περιλαμβάνει την έκδοση εισιτηρίων και εξιτήριων, τη συνολική διαχείριση της ημερήσιας νοσηλείας καθώς και την τήρηση των απαραίτητων στοιχείων για την υποβολή δαπάνης στον ΕΟΠΥΥ. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας στον χώρο, ο υπολογισμός της χρέωσης και η δημιουργία του αρχείου eΔΑΠΥ γίνονται αυτόματα, χωρίς παρέμβαση από τον χρήστη.

Διαβάστε περισσότερα για την διαχείριση της κλινικής εδώ.

Διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM)

Στο υποσύστημα πελατειακών σχέσεων το νεφρολογικό κέντρο οργανώνει και αρχειοθετεί τα στοιχεία επικοινωνίας των συνεργατών, των προμηθευτών, των συνοδών και άλλων προσώπων ή επιχειρήσεων με τα οποία συναλλάσσεται. Το CRM του DataLife HIS περιλαμβάνει τη δυνατότητα καταγραφής των αλληλεπιδράσεων με μια επαφή, ώστε να υπάρχει πλήρες ιστορικό επικοινωνίας. Τέλος, το υποσύστημα υποστηρίζει την αποστολή SMS και e-mail προς τις επαφές με στόχο την υπενθύμιση επισκέψεων, την ενημέρωση του ασθενούς ή του συνοδού για σημαντικά ζητήματα,την αποστολή παραστατικών κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαχείριση πελατειακών σχέσεων εδώ.

Αποθήκη - Φαρμακείο

Το υποσύστημα διαχείρισης αποθήκης και φαρμακείου του DataLife HIS φροντίζει για την τήρηση του αποθέματος ιατροτεχνικού υλικού, αναλωσίμων αλλά και φαρμάκων. Χάρη στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, τις λειτουργίες που αφορούν την ενδοδιακίνηση και πολλά ακόμα εργαλεία, η μονάδα έχει τον πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαχείρισης αποθήκης εδώ.

Αναφορές

Το DataLife HIS προσφέρει έτοιμες αναφορές οι οποίες διευκολύνουν τις εργασίες του προσωπικού, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ταχύτερη εξυπηρέτηση. Οι αναφορές ακολουθούν τα πρότυπα που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, τους ασφαλιστικούς φορείς, τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων κ.λπ. Ενδεικτικά αναφέρονται αναφορές και γραφήματα για την ανάλυση επισκέψεων, τα έσοδα, τα έξοδα, τους παραπέμποντες και τους συνεργάτες και πολλά ακόμα. Τα δεδομένα εξάγονται και σε μορφή excel ή csv για περαιτέρω ανάλυση από τη μονάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τις αναφορές εδώ.

Ενδιαφέρομαι

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πληροφοριακό σύστημα DataLife HIS; Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.