Μηχανογράφηση μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων με το DataLife HIS

Software οίκου ευγηρίας

Ιδιωτικές κλινικές

Το λογισμικό διαχείρισης και οργάνωσης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων DataLife HIS διαθέτει τις κατάλληλες λειτουργίες και εργαλεία για την οργάνωση των καθημερινών εργασιών σε έναν οίκο ευγηρίας.

Οι μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων φιλοξενούν έναν μεγάλο αριθμό τροφίμων, ενώ παράλληλα απασχολούν υπαλλήλους και συνεργάτες με πολλούς διαφορετικούς ρόλους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της ημέρας καλούνται να διεκπαιρεώσουν διάφορες εργασίες και καθήκοντα. Το DataLife, είναι ένα πλήρες πρόγραμμα για οίκους ευγηρίας, το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μηχανογράφησης ξεκινώντας από την τήρηση του ημερολογίου περιθαλπόμενων και του βιβλίου αποβιούντων, μέχρι την τήρηση βιβλίων Γ’ κατηγορίας και την αναλυτική παρακολούθηση της αποθήκης.

Η διαχείριση της μονάδας ηλικιωμένων είναι πιο εύκολη από ποτέ

Οργάνωση καθημερινότητας

Οργάνωση καθημερινότητας

Το DataLife προσφέρει μια συνολική διαχείριση και εικόνα της πορείας του τροφίμου, από το εισιτήριο του και μέχρι την αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, κάθε τρόφιμος έχει το προσωπικό του πρόγραμμα ατομικής υγιεινής, ψυχολογικής υποστήριξης και φυσικοθεραπείας.

Οικονομική διαχείριση

Οικονομική διαχείριση

Ο ατομικός λογαριασμός κάθε τροφίμου πιστώνεται και χρεώνεται με την έκδοση παραστατικών, ενώ είναι δυνατή η καταγραφή τακτικών χρεώσεων, όπως πάνες, φάρμακα, εξετάσεις κ.τλ.. Τέλος, το σύνολο των μηνιαίων κινήσεων μεταφέρεται εύκολα στον εξωτερικό λογιστή.

Ιατρικός φάκελος

Ιατρικός φάκελος

Για τη στενή παρακολούθηση της υγείας του ασθενούς, εδώ γίνεται η καταγραφή όλων των σχετικών δεδομένων όπως η φαρμακευτική αγωγή, τα ζωτικά σημεία, τα σωματομετρικά μεγέθη, οι μετρήσεις σακχάρου, τα αποτελέσματα εξετάσεων, οι νοσηλευτικές πράξεις και πολλά άλλα.

Συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των αρχών: ΕΟΠΥΥ, αναλυτικές καταστάσεις, δεδομένα νοσηλευόμενων

Μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων οφείλει να συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις λειτουργίας που ορίζει ο νόμος. Ανάμεσα σε αυτές είναι η τήρηση στοιχείων και η παροχή πληροφόρησης σε περίπτωση ελέγχου. Στο πληροφοριακό σύστημα DataLife, ο οίκος ευγηρίας έχει στη διάθεσή του μια πληθώρα από λειτουργίες και αναφορές οι οποίες υπερκαλύπτουν τις νομικές υποχρεώσεις. Αναλυτικότερα:

  • Ημερολόγιο εισερχόμενων και εξερχόμενων περιθαλπόμενων και μεταβολών στην περίθαλψή τους: Σε μηνιαία βάση, η μονάδα μπορεί να εκτυπώνει τις αναλυτικές καταστάσεις που αφορούν τους παραμένοντες, τις νέες εισαγωγές, τις αποχωρήσεις και τους θανάτους στη μονάδα.
  • Ατομικοί φάκελοι περιθαλπόμενων: Περιλαμβάνουν τα διοικητικά έγγραφα (ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας κ.ά.), την απαραίτητη ιατρική γνωμάτευση η οποία προσκομίζεται κατά την εισαγωγή, την καταγραφή της φαρμακευτικής αγωγής και του διαιτολογίου.
  • Βιβλίο αποβιούντων: Αφορά το ημερολόγιο θανάτων που καταγράφηκαν εντός της μονάδας.
  • Ηλεκτρονική υποβολή Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: Μηνιαία προετοιμασία και ηλεκτρονική διαβίβαση γνωματεύσεων, ταυτοποιητικών στοιχείων και λοιπών πληροφοριών για τους διαμένοντες που αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ.
  • Πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης δεδομένων νοσηλευομένων (M.I.S.): Συμβάλει στην εφαρμογή των κριτηρίων ποιότητας στις αποζημιούμενες από τον ΕΟΠΥΥ μονάδες κλειστής νοσηλείας.

Μας προτιμούν

Χρυσάνθειο
Δελφίνι
Αγία Σκέπη

Ενδιαφέρομαι

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πληροφοριακό σύστημα DataLife HIS; Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.