Σχετικά με την DataLife

Σχετικά με εμάς

H Datalife είναι μια εταιρεία διάθεσης λογισμικού που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον χώρο της Υγείας τα τελευταία 15 χρόνια. Ξεκινώντας από το 2008, έχει πλέον κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αγορά με πελάτες σε όλη τη χώρα. Επενδύει στην καινοτομία προσφέροντας το πιο γρήγορο και ευέλικτο πληροφοριακό σύστημα υγείας.

Όραμα και αποστολή

Αποστολή της Datalife είναι η προσφορά πρωτοποριακών και εξειδικευμένων πληροφοριακών συστημάτων για την Υγεία. Αναπτύσσοντας αποδοτικές λύσεις για κάθε ανάγκη, χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Όραμα μας είναι η DataLife να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στο πληροφοριακό σύστημα υγείας, ακολουθώντας διαρκώς τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Η ομάδα μας μελετά τον κλάδο της υγείας και προβλέπει τις ανάγκες των πελατών, ώστε να προσφέρει πάντα διαφοροποιημένα και ανταγωνιστικά προϊόντα λογισμικού. Στόχος παραμένει η εξέλιξη του κλάδου και η δημιουργία ολοένα και μεγαλύτερης αξίας για τους συμμετόχους μας.

Εμπειρία

Η Datalife δραστηριοποιείται στον χώρο του πληροφοριακού συστήματος Υγείας τα τελευταία 15 χρόνια, εξυπηρετώντας ιδιωτικές κλινικές, οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης κ.τ.λ..

Η δημιουργία του DataLife HIS ξεκίνησε σαν ιδέα το 2006, ενώ η πρώτη του έκδοση κυκλοφόρησε το 2008. Το 2010, αναπτύχθηκε η έκδοση 2.0 του λογισμικού, εντάσσοντας στις λειτουργίες του το υποσύστημα του φαρμακείου.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας στην αγορά και στον κλάδο της πληροφορικής της Υγείας συνέβαλε στην αποτελεσματική και γρήγορη αναγνώριση των νέων αναγκών που προέκυψαν στον χώρο. Η αυξανόμενη χρήση των κινητών συσκευών και του Διαδικτύου οδήγησε στην φορητότητα των δεδομένων. Έτσι, το 2018 η DataLife πήρε την στρατηγική απόφαση για τον ολικό ανασχεδιασμό του συστήματος και τη μεταφορά του από τεχνολογίες Client Server στο Cloud. Το 2020, έπειτα από 2 χρόνια μελέτης, έρευνας και ανάπτυξης, το νέο, καινοτόμο και εκσυγχρονισμένο Datalife HIS κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά. Σήμερα, αποτελεί το μοναδικό cloud πληροφοριακό σύστημα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη φορέων υγείας από όλη την Ελλάδα.

Πληροφοριακό σύστημα υγείας

DataLife HIS

Διεθνείς και εθνικές συνεργασίες

Γαληνός οδηγός φαρμάκων Logo
CERTH Logo
AUTH Logo
HBio Logo
HDHC Logo
openEHR Logo