Μηχανογράφηση ιδιωτικών κλινικών με το DataLife HIS

Software κλινικής

Ιδιωτικές κλινικές

Το λογισμικό διαχείρισης και οργάνωσης κλινικής / νοσοκομείου DataLife HIS υποστηρίζει την καθημερινή λειτουργία ψυχιατρικών, μαιευτικών και γενικών κλινικών, προσφέροντας τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό.

Οι ιδιωτικές κλινικές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την συνεχή κίνηση των ασθενών και του προσωπικού μέσα σε αυτές. Οι ανάγκες τους εστιάζουν στη διαχείριση των δεδομένων των ασθενών, στον συντονισμό των εργαζόμενων, στην στενή ιατρική παρακολούθηση των νοσηλευόμενων, στην οικονομική διαχείριση και στην οργάνωση αρχείων και αναφορών. Το λογισμικό κλινικής DataLife HIS ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις χάρη στον δυναμικό σχεδιασμό του.

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Φάκελος υγείας

Φάκελος υγείας

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του ασθενή, με μια ματιά. Στον φάκελο υγείας θα βρείτε τη φαρμακευτική αγωγή, το ιστορικό, τις νοσηλευτικές πράξεις, τις εξετάσεις και πολλά άλλα. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης του συγγενούς στις πληροφορίες.

Τιμολόγηση

Τιμολόγηση

Εκδώστε τα παραστατικά σας και διαβιβάστε τα απαραίτητα στοιχεία στο myData της ΑΑΔΕ. Με το DataLife, αποτυπώνετε αναλυτικά την κίνηση του ατομικού λογαρισμού κάθε ασθενή, διασφαλίζοντας την τήρηση του υπολοίπου του.

Φαρμακείο

Φαρμακείο

Διαχειριστείτε το φαρμακείο σας εύκολα και χωρίς λάθη, χάρη στον αυτοματοποιημένο υπολογισμό των φαρμάκων προς διακίνηση, τη διαχείριση της αποθήκης φαρμάκων σε επίπεδο χαπιού και την παρακολούθηση χορήγησης των φαρμάκων από τη νοσηλευτική.

Επιπλέον δυνατότητες

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες μιας ιδιωτικής κλινικής, το πληροφοριακό σύστημα DataLife προσφέρει ένα εύρος δυνατοτήτων που συμβάλλουν στην εύρυθμη καθημερινή λειτουργία. Οι επιμέρους δυνατότητες ενεργοποιούνται σύμφωνα με τη ροή εργασίας του κάθε φορέα, ώστε να διαμορφωθεί το μοντέλο που του ταιριάζει πλήρως.

Ασφαλιστικοί φορείς (eΔΑΠΥ)

Με κάθε έκδοση εισιτηρίου ή εξιτηρίου, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η αναγγελία στον ΕΟΠΥΥ με ένα κλικ. Με βάση τα δεδομένα που έχει καταχωρήσει το γραφείο κίνησης, το DataLife υπολογίζει τη δαπάνη και παράγει αυτόματα το αρχείο eΔΑΠΥ, το οποίο υποβάλλεται στον ΕΟΠΥΥ. Στη συνέχεια, το λογιστήριο προχωρά με την έκδοση του τιμολογίου προς τον ασφαλιστικό φορέα. Η εταιρεία διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα και παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις, εξασφαλίζοντας ότι ο υπολογισμός γίνεται με μηδενική απόκλιση. Τέλος, μέσα από το υποσύστημα των αναφορών, ο αρμόδιος υπάλληλος μπορεί να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, όπως φύλλα νοσηλείας, συγκεντρωτική κατάσταση φαρμάκων, αιτήματα παράτασης, βεβαιώσεις νοσηλείας κ.ά..

Οργάνωση εργασιών

Πρόκειται για τις ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες, ραντεβού ή δραστηριότητες οι οποίες πραγματοποιούνται καθημερινά σε μια κλινική. Κάθε τμήμα, όπως η νοσηλευτική, ο ψυχολόγος, ο κοινωνικός λειτουργός κ.λπ. διαθέτει το δικό του ημερολόγιο εργασιών όπου οργανώνει την ημέρα του. Οι εργασίες μπορεί να αφορούν εξωτερικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, επισκέψεις εξωτερικών ιατρών, ατομική υγιεινή και φροντίδα (λουτρό, κόμμωση, περιποίηση άκρων), προγραμματισμένο επισκεπτήριο και πολλά άλλα. Χάρη στην οργάνωση αυτή, ο ασθενής και οι φροντιστές γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή το καθημερινό πρόγραμμα και προετοιμάζονται κατάλληλα.

Διαβάστε περισσότερα για τις εργασίες εδώ.

Αναφορές

Το πληροφοριακό σύστημα υγείας της DataLife διαχειρίζεται μεγάλο όγκο δεδομένων και στοιχείων. Οι πληροφορίες που τηρούνται στο πρόγραμμα μπορούν να παρουσιαστούν συγκεντρωτικά είτε σε μορφή εγγράφου, είτε υπολογιστικών φύλλων για περαιτέρω ανάλυση. Οι έντυπες αναφορές φέρουν το λογότυπο της κλινικής, χαρίζοντας την απαραίτητη εξατομίκευση. Μάλιστα, είναι δυνατή η αποστολή μιας αναφοράς μέσω e-mail απευθείας σε έναν ασθενή ή μια επαφή. Ενδεικτικά, οι αναφορές περιλαμβάνουν τα φύλλα νοσηλείας, τα εισιτήρια και τα εξιτήρια, τη δύναμη κλινικής, τη βεβαίωση νοσηλείας, το ημερολόγιο περιστατικών περιόδου, τη συνταγή φαρμάκων και πολλές ακόμα επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα για τις αναφορές εδώ.

Αρχεία

Κάθε ασθενής διαθέτει τον δικό του ηλεκτρονικό φάκελο για την αποθήκευση αρχείων στο DataLife. Κατά την πρώτη εισαγωγή, η γραμματεία σαρώνει και επισυνάπτει όλα τα απαραίτητα αρχεία όπως η ταυτότητα, το βιβλιάριο υγείας, τα παραπεμπτικά κ.ά. Σε περίπτωση νέας νοσηλείας, μπορεί να γίνει επικαιροποίηση των αρχείων, αν είναι απαραίτητο. Τέλος, σημαντική λειτουργία της διαχείρισης αρχείων είναι η οργάνωσή τους σε φακέλους και υποφακέλους με διακριτά δικαιώματα πρόσβασης, σύμφωνα με τον ρόλο κάθε χρήστη.

Μας προτιμούν

Αγία Αικατερίνη
Θεραπευτήριο Ασκληπιός
Κασταλία

Ενδιαφέρομαι

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πληροφοριακό σύστημα DataLife HIS; Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.