Μηχανογράφηση κέντρων διημέρευσης - ημερήσιας νοσηλείας και κέντρων κοινωνικής πρόνοιας ΑμεΑ με το DataLife HIS

Software Κ.Δ.-Η.Φ. και Κ.Κ.Π.Π.

Κέντρα διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας

Το λογισμικό διαχείρισης και οργάνωσης κέντρων διημέρευσης - ημερήσιας νοσηλείας και κέντρων κοινωνικής πρόνοιας DataLife HIS καλύπτει την καθημερινή λειτουργία των δομών, προσφέροντας τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για το διοικητικό, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Τα ΚΔΗΦ και τα κέντρα κοινωνικής πρόνοιας απασχολούν πολλά άτομα με διαφορετικούς ρόλους, όπως ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές κ.τλ. Στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των ατόμων με αναπηρία, παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, δημιουργική απασχόληση και άλλα, σε ατομικά ή ομαδικά προγράμματα. Με το λογισμικό DataLife HIS, τα στελέχη του κέντρου έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος εργαλείων τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους και συμβάλλουν τόσο στην ποιοτική εξυπηρέτηση των ωφελούμενων, όσο και στην διευκόλυνση των καθημερινών τους εργασιών.

Απαλλαγείτε από τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες

Ατομικός φάκελος

Ατομικός φάκελος

Παρακολουθήστε τα διοικητικά δεδομένα των εξυπηρετούμενων και των κηδεμόνων τους. Αποκτήστε πλήρη εικόνα της κατάστασής τους μέσα από τον φάκελο υγείας ο οποίος περιλαμβάνει το ατομικό, ιατρικό και κοινωνικό ιστορικό, τις κλίμακες αξιολόγησης, την φαρμακευτική αγωγή, κ.ά.

Οργάνωση καθημερινότητας

Οργάνωση καθημερινότητας

Το DataLife προσφέρει μια συνολική εικόνα του προγράμματος κάθε εξυπηρετούμενου, από την είσοδό του στο κέντρο μέχρι την αποχώρησή του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, κάθε άτομο έχει το προσωπικό του πρόγραμμα διατροφής, ψυχολογικής υποστήριξης και φυσικοθεραπείας.

ΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονική υποβολή

ΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονική υποβολή

Απλοποιήστε τη μηνιαία υποβολή στον ΕΟΠΥΥ εκδίδοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως το μηνιαίο παρουσιολόγιο, τις αναλυτικές καταστάσεις, τα διοικητικά δεδομένα εξυπηρετούμενων κ.ά. Μέσα από το λογισμικό μπορείτε να υπολογίσετε τη μηνιαία δαπάνη και να εκδώσετε το σχετικό τιμολόγιο.

Επιπλέον δυνατότητες

Αρχεία

Το DataLife HIS προσφέρει τη δυνατότητα μεταφόρτωσης και αποθήκευσης αρχείων στον ηλεκτρονικό φάκελο του κάθε εξυπηρετούμενου. Συγκεκριμένα, κατά την είσοδό του ατόμου, η γραμματεία σαρώνει και επισυνάπτει όλα τα αρχεία που κρίνονται απαραίτητα όπως η ταυτότητα, η γνωμάτευση, το βιβλιάριο υγείας κ.ά. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε άμεσα διαθέσιμη κάθε χρήσιμη και απαραίτητη πληροφορία.

Αναφορές

Το DataLife HIS προσφέρει έτοιμες αναφορές οι οποίες διευκολύνουν τις εργασίες του προσωπικού, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ταχύτερη εξυπηρέτηση. Οι αναφορές ακολουθούν τα πρότυπα που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, τους ασφαλιστικούς φορείς, την Ελληνική Στατιστική Αρχή κ.λπ.. Ενδεικτικά αναφέρονται οι αναφορές: υπεύθυνη δήλωση, δύναμη κέντρου, επισκέψεις περιόδου. Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα μαζικής συμπλήρωσης και εκτύπωσης μιας αναφοράς για περισσότερους εξυπηρετούμενους.

Διαβάστε περισσότερα για τις αναφορές εδώ.

Αποθήκη

Η παρακολούθηση και η σωστή διαχείριση των αποθεμάτων είναι μείζονος σημασίας. Με το DataLife HIS, μπορείτε να οργανώσετε την αποθήκη σας έχοντας τον πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων και των συναλλαγών σας. Με τη λειτουργία της ενδοδιακίνησης καταγράφετε τις παραγγελίες από τα τμήματα προς την αποθήκη καθώς και τους χρήστες που εκτελούν κάθε κίνηση. Έτσι, είστε πάντα ενημερωμένοι για την ταχύτητα ανάλωσης των ειδών που χρησιμοποιείτε στο κέντρο, καθώς και για το ανάλογο κόστος.

Διαβάστε περισσότερα για το υποσύστημα αποθηκών εδώ.

Ενδιαφέρομαι

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πληροφοριακό σύστημα DataLife HIS; Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.