Λογισμικό υγείας DataLife HIS

Cloud πληροφοριακό σύστημα

Χάρη στις μοναδικές του λειτουργίες, το DataLife HIS απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες οποιουδήποτε φορέα κλειστής περίθαλψης.

Με μια ματιά

Το DataLife HIS είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για τον κλάδο της Υγείας, το οποίο δίνει έμφαση στην υποστήριξη της λήψης αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για μια νέα, ευέλικτη, αποδοτική και τεχνολογικά προηγμένη λύση, η οποία απευθύνεται σε μονάδες κλειστής περίθαλψης του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Οι λειτουργίες του προγράμματος χωρίζονται σε υποσυστήματα και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εργαζόμενου, από την υποδοχή και τη νοσηλευτική, μέχρι τη διοίκηση. Χάρη στο εύχρηστο περιβάλλον χρήσης, ο χρόνος διεκπεραίωσης των καθημερινών εργασιών μειώνεται αισθητά, ενώ περιορίζονται τυχόν λάθη.

Σήμερα, το DataLife HIS εμπιστεύονται κέντρα αποκατάστασης, ψυχιατρικές κλινικές και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων από όλη την Ελλάδα.

Product

Πλεονεκτήματα

Αναλυτικός φάκελος υγείας

Ιατρικός και νοσηλευτικός φάκελος με ποικιλία ενοτήτων για την κάλυψη των αναγκών τήρησης δεδομένων από ιατρούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους. Το σύστημα διαθέτει πολλά κωδικοποιημένα και αριθμητικά πεδία, διευκολύνοντας την καταχώρηση δεδομένων και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Υποστήριξη αποφάσεων

Έλεγχος συγχορήγησης στη φαρμακευτική αγωγή για τον εντοπισμό αντενδείξεων και αλληλεπιδράσεων. Εμφάνιση επιστημονικών πληροφοριών για δραστικές ουσίες και σκευάσματα χάρη στη διασύνδεση με τον φαρμακευτικό οδηγό Galinos.gr. Μοντελοποίηση διαδικασιών με αυτόματη εκτέλεση διαγραμμάτων ροής.

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την κατάλληλη ρύθμιση και προσαρμογή του προγράμματος σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τον τρόπο λειτουργίας κάθε πελάτη. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε από κοινού το σχήμα ασφαλείας και τις προσβάσεις των χρηστών, την δομή του φακέλου υγείας, τις έτοιμες επιλογές για αυτόματη συμπλήρωση και πολλά άλλα.

Αυτοματισμοί

Αυτόματη αναγγελία εισιτηρίου και εξιτηρίου. Τιμολόγηση με αυτόματο υπολογισμό των νοσηλίων, σύμφωνα με τις ημέρες παραμονής ή το πλήθος των ημερήσιων νοσηλειών. Δημιουργία δελτίων χορήγησης φαρμάκων χωρίς παρέμβαση από τον χρήστη. Συγχώνευση αλληλογραφίας για τη μαζική δημιουργία αναφορών.

Σύνδεση με τρίτα συστήματα

Το DataLife HIS συνδέεται με το myDATA της ΑΑΔΕ για τη διαβίβαση των στοιχείων των παραστατικών, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση της ΗΔΙΚΑ, το Galinos.gr για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης αποφάσεων, τον ΕΟΠΥΥ για τις ανάγκες του eΔΑΠΥ, καθώς και με συστήματα PACS και LIS.

Εύχρηστο περιβάλλον χρήσης

Ο σχεδιασμός της διεπαφής χρήσης του DataLife HIS συμβάλει στην εύκολη πλοήγηση. Κάθε οντότητα του συστήματος ανοίγει σε ξεχωριστό παράθυρο, το οποίο μπορεί να μετακινηθεί, να αλλάξει μέγεθος ή να ελαχιστοποιηθεί. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να εργάζεται παράλληλα σε διαφορετικά δεδομένα.

Πρόσβαση από παντού

Χάρη στην cloud τεχνολογία, το πληροφοριακό σύστημα είναι στη διάθεση του χρήστη ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε σταθερή ή κινητή συσκευή διαθέτει σύνδεση στο Διαδίκτυο. Δεν απαιτείται η αγορά και συντήρηση ακριβών servers, εκμηδενίζοντας το κόστος της αρχικής επένδυσης.

Ασφάλεια δεδομένων

Εφαρμόζονται καθιερωμένες πρακτικές για την κρυπτογράφηση των δεδομένων και χρησιμοποιούνται ασφαλή κανάλια σύνδεσης HTTPs για την μετακίνηση της πληροφορίας στο Διαδίκτυο. Μάλιστα, η κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001: 2013 για τη διαχείριση ασφάλειας δεδομένων.

Υψηλή ταχύτητα απόκρισης

Οι πελάτες και οι χρήστες του DataLife HIS δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το πόσο γρήγορο είναι. Χάρη στην προσεκτικά σχεδιασμένη αρχιτεκτονική του, το σύστημα διαχειρίζεται μεγάλο όγκο πληροφορίας σε ταχύτατους ρυθμούς.

Υποσυστήματα

Κλινική

Κλινική

Συμβάλει στον συντονισμό όλων των τμημάτων και στην οργάνωση την πληροφορίας, από την εισαγωγή του ασθενούς μέχρι την έξοδό του από τη μονάδα. Περιλαμβάνει το μητρώο ασθενών, εισιτήρια και εξιτήρια, ημερήσιες νοσηλείες, τιμολόγηση, eΔΑΠΥ, φύλλα και βεβαιώσεις νοσηλείας και πολλά ακόμα.

Λογιστική

Λογιστική

Υποστηρίζει την έκδοση παραστατικών και τη διαβίβαση στοιχείων στο myDATA της ΑΑΔΕ. Οι κινήσεις αποτυπώνονται σε λογιστικό σχέδιο για την λεπτομερή παρακολούθηση των συναλλαγών. Τα αρμόδια τμήματα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο κάθε ασθενούς και τις υποχρεώσεις της επιχείρησης προς τρίτους.

Φάκελος υγείας

Φάκελος υγείας

Αναλυτικός, δομημένος ηλεκτρονικός φάκελος υγείας που προσαρμόζεται στην ειδικότητα κάθε φορέα. Περιλαμβάνει την πορεία νόσου, τη φαρμακευτική αγωγή, τις νοσηλευτικές πράξεις, το ιστορικό, τις αλλεργίες, τις κλίμακες αξιολόγησης ανά θεραπευτική ομάδα, τα αποτελέσματα εξετάσεων και πολλά άλλα.

Αποθήκη και φαρμακείο

Αποθήκη και φαρμακείο

Οργανώνει την παρακολούθηση των αποθεμάτων με υψηλή ακρίβεια. Υποστηρίζει τις φορτωτικές, τις παραγγελίες, την ενδοδιακίνηση και τη χρήση barcode scanner. Χάρη στη διασύνδεση με το Galinos.gr, επιτυγχάνεται η παρακολούθηση του αποθέματος φαρμάκων σε επίπεδο δοσομετρικής μονάδας.

Εργασίες

Εργασίες

Συμβάλει στον συντονισμό των καθημερινών δραστηριοτήτων του προσωπικού και των ασθενών. Υποστηρίζει τον προγραμματισμό ατομικών και ομαδικών συνεδριών, την τήρηση παρουσιολογίου και την αντιγραφή προγράμματος εβδομάδας. Οι εργασίες αποτυπώνονται σε εύχρηστο ημερολόγιο και διακρίνονται με χρώματα.

Αναφορές

Αναφορές

Προσφέρει μια πληθώρα έτοιμων αναφορών προς χρήση, συμπλήρωση, εκτύπωση ή εξαγωγή σε ηλεκτρονική μορφή. Περιλαμβάνει βεβαιώσεις νοσηλείας, δύναμη κλινικής, ισοζύγιο, ημερολόγιο παραστατικών, ατομικό πρόγραμμα κ.ά. Τέλος, στις αναφορές πραγματοποιείται ο υπολογισμός και η δημιουργία του αρχείου eΔΑΠΥ.

Διαχείριση πελατειακών σχέσεων - CRM

Διαχείριση πελατειακών σχέσεων - CRM

Χρησιμοποιείται για την τήρηση αρχείου εξωτερικών επαφών καθώς και ιστορικού επικοινωνίας και αλληλεπιδράσεων. Οι επαφές διακρίνονται σε πρόσωπα και οργανισμούς, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα οργάνωσης σε ομάδες. Τέλος, το CRM υποστηρίζει την αποστολή SMS και e-mail προς τις επαφές.

DataLife App

Για τους χρήστες που είναι εν κινήσει ή εργάζονται και εκτός κλινικής, προσφέρεται η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα του DataLife HIS. Η mobile έκδοση προσφέρει όλες τις δυνατότητες της έκδοσης για σταθερό υπολογιστή, χωρίς να υπολείπεται σε λειτουργικότητα ή ευχρηστία.

Οφέλη

  • Ευελιξία: Πλοηγηθείτε με άνεση σε όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες του DataLife HIS εύκολα και γρήγορα.
  • Έξυπνη εξυπηρέτηση: Φροντίστε άμεσα τους ασθενείς σας μέσα από το tablet ή το κινητό τηλέφωνο, απογειώνοντας την εμπειρία τους.
  • Πρόσβαση από παντού: Μείνετε συνδεδεμένοι με την επιχείρηση και το προσωπικό σας, έχοντας πρόσβαση σε δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Διαθέσιμο στο Google Play™ Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Get it on Google Play

"Google Play" is a trademark of Google Inc.

Product

Ενδεικτικές εικόνες

Ενδιαφέρεστε για το DataLife HIS;

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ενδιαφέρομαι