Μηχανογράφηση κέντρων αποκατάστασης με το DataLife HIS

Software κέντρου αποκατάστασης

Κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης

Το λογισμικό διαχείρισης και οργάνωσης κέντρων αποκατάστασης DataLife HIS καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μηχανογράφησης κέντρων αποκατάστασης καθώς έχει σχεδιαστεί με τη συμβολή του γραφείου κίνησης, των φυσιάτρων και των θεραπευτών που εργάζονται σε αυτά.

Τα κέντρα αποκατάστασης απασχολούν πολλά άτομα με διαφορετικούς ρόλους, όπως ιατρούς, θεραπευτές, νοσηλευτές κ.τλ. Στα πλαίσια της νοσηλείας παρέχονται εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, δημιουργική απασχόληση, σε ατομικά ή ομαδικά προγράμματα. Με το λογισμικό κέντρων αποκατάστασης DataLife HIS, τα στελέχη του κέντρου έχουν στη διάθεσή τους πλήθος εργαλείων τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους και συμβάλουν στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας

Εργασίες

Εργασίες

Οργανώστε το προσωπικό σας και διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο το καθημερινό πρόγραμμα εργασίας, τα ομαδικά και ατομικά θεραπευτικά προγράμματα, τις βάρδιες της νοσηλευτικής, τις εξωτερικές επισκέψεις και πολλά άλλα.

Φάκελος υγείας

Φάκελος υγείας

Ενημερωθείτε για τη συνολική εικόνα του ασθενή μέσα από τον φάκελο υγείας, όπου θα βρείτε το ιστορικό, τις νοσηλευτικές πράξεις, τις κλίμακες, την πορεία νόσου, κ.ά. Μάλιστα, μπορείτε να δώσετε πρόσβαση στον συγγενή σε επιλεγμένα δεδομένα.

Λογιστική διαχείριση

Λογιστική διαχείριση

Διαχειριστείτε τα οικονομικά της επιχείρησης εύκολα και με ακρίβεια τηρώντας αναλυτικά στοιχεία για τα παραπεμπτικά και τα πακέτα θεραπείας, τις παρατάσεις νοσηλείας, τα παραστατικά και το υπόλοιπο κάθε ασθενούς.

Επιπλέον δυνατότητες

Το προσωπικό των κέντρων αποκατάστασης, καλείται καθημερινά να ανταποκριθεί σε ένα σύνθετο και απαιτητικό πρόγραμμα με πολυάριθμες ανάγκες. Γι αυτο τον λόγο, το DatalLife προσφέρει εκτός των παραπάνω και άλλες σημαντικές λειτουργίες, με σκοπό την βελτιστοποίηση της καθημερινής ροής εργασιών.

Νοσηλείες, επισκέψεις, αναγγελίες, eΔΑΠΥ

Η διαχείριση κλινικής αποτελεί μία από τις βασικότερες λειτουργίες του DataLife. Περιλαμβάνει την έκδοση εισιτηρίων και εξιτηρίων και την αυτόματη αναγγελία τους, τη διαχείριση της ημερήσιας νοσηλείας, καθώς και την τήρηση των απαραίτητων στοιχείων για την υποβολή δαπάνης σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, όπως ο ΕΟΠΥΥ. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας στον χώρο, ο υπολογισμός της χρέωσης και η δημιουργία του αρχείου eΔΑΠΥ γίνονται αυτόματα από το πρόγραμμα, χωρίς την παρέμβαση του χρήστη.

Διαβάστε περισσότερα για την διαχείριση της κλινικής εδώ.

Αποθήκη

Η αποθήκη είναι από τα πιο σημαντικά τμήματα ενός κέντρου αποκατάστασης, καθώς εκεί αποθηκεύεται όλο το ιατροτεχνικό υλικό, τα αναλώσιμα, αλλά και τα φάρμακα,. Επομένως, η παρακολούθησή της και η σωστή διαχείριση των αποθεμάτων, είναι μείζονος σημασίας. Με το DataLife, μπορείτε να οργανώσετε την αποθήκη σας, έχοντας τον πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων και των συναλλαγών σας μέσω της ενδοδιακίνησης, η οποία καταγράφει κάθε κίνηση στο χώρο, καθώς και τον χρήστη που την εκτελεί.

Διαβάστε περισσότερα για την αποθήκη εδώ.

Αναφορές

Το DataLife προσφέρει έτοιμες αναφορές οι οποίες διευκολύνουν τις εργασίες του προσωπικού, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη ταχύτερη εξυπηρέτηση. Οι αναφορές ακολουθούν τα πρότυπα που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, τους ασφαλιστικούς φορείς, τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων κ.λπ.. Ενδεικτικά αναφέρονται οι αναφορές: υπεύθυνη δήλωση, φύλλα νοσηλείας, δύναμη κλινικής, επισκέψεις περιόδου. Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα μαζικής συμπλήρωσης και εκτύπωσης μιας αναφοράς για περισσότερους ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα για τις αναφορές εδώ.

Αρχεία

Το DataLife προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων στον ηλεκτρονικό φάκελο του κάθε ασθενή. Συγκεκριμένα, κατά την εισαγωγή του ασθενή, η γραμματεία σαρώνει και επισυνάπτει όλα τα αρχεία που κρίνονται απαραίτητα όπως η ταυτότητα, το βιβλιάριο υγείας κ.α. Ακόμα, σε περίπτωση δεύτερης νοσηλείας, δίνεται η δυνατότητα επικαιροποίησης των αρχείων, ενώ οι λειτουργίες οργάνωσης και ταξινόμησης που προσφέρει το DataLife, σε συνδυασμό με τα διακριτά δικαιώματα πρόσβασης σύμφωνα με τον ρόλο του κάθε χρήστη, συμβάλλουν στην ομαλή ροή των καθημερινών εργασιών.

Μας προτιμούν

Αποκατάσταση
Θησέας Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης

Ενδιαφέρομαι

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πληροφοριακό σύστημα DataLife HIS; Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.