Πελάτες

Το DataLife χρησιμοποιείται από 4 ιδιωτικές κλινικές στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία. Ο σχεδιασμός του προγράμματος έγινε σε στενή συνεργασία με τα στελέχη των κλινικών, ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις καθημερινές τους ανάγκες.

Κέντρο αποκατάστασης "Αποκατάσταση"

6ο χιλ. Εθνικής οδού Τρικάλων-Καρδίτσας, Τρίκαλα - www.reha.gr

Φωτογραφία κλινικής

Από το 2009 αποτελεί το πρώτο και μοναδικό Kέντρο Aποθεραπείας και Aποκατάστασης Hμερήσιας και Kλειστής Nοσηλείας στον νομό Τρικάλων. Το κέντρο απευθύνεται σε ασθενείς με πρόσφατες ή χρόνιες βλάβες του κεντρικού ή περιφερικού νευρικού και μυοσκελετικού συστήματος, σε μετεγχειρητικούς ασθενείς, καθώς και σε άτομα με εκ γενετής παθήσεις που έχουν ανάγκη ειδικής θεραπείας. Η Αποκατάσταση διαθέτει τμήματα φυσικοθεραπείας, θεραπευτικής γυμναστικής, υδροθεραπείας και λογοθεραπείας. Το DataLife χρησιμοποιούν 35 στελέχη, μεταξύ των οποίων είναι οι υπάλληλοι της γραμματείας και του γραφείου κίνησης, λογιστές, ιατροί, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, λογοθεραπευτές και νοσηλευτές.

Ψυχιατρική κλινική "Αγία Αικατερίνη"

Εξοχή Θεσσαλονίκης - www.agiaaikaterini.gr

Φωτογραφία κλινικής

Η ψυχιατρική κλινική «Αγία Αικατερίνη» ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 2005 σε καινούριες εγκαταστάσεις οι οποίες σχεδιάστηκαν για να φιλοξενήσουν τις ανάγκες μιας πολυδύναμης μονάδας ψυχικής υγείας. Στόχος της διοίκησης είναι η προαγωγή και η προσφορά ποιοτικής ψυχιατρικής περίθαλψης εστιάζοντας στον άνθρωπο και την επιστήμη. Χάρη στο DataLife, η κλινική οργανώνει το γραφείο κίνησης, το φαρμακείο και την αποθήκη της ενώ διατηρεί ηλεκτρονικό φάκελο υγείας για τους νοσηλευόμενους.

Ψυχιατρική κλινική "Θεραπευτήριο Ασκληπιός"

Λαζοχώρι, Βέροια - www.asklipiosveria.gr

Φωτογραφία κλινικής

Το θεραπευτήριο λειτουργεί από το 2005 στο Λαζοχώρι Ημαθίας και προσφέρει δυνατότητες νοσηλείας ψυχιατρικών, νευρολογικών, ψυχογηριατρικών και συνοδών παθολογικών προβλημάτων. Στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος συνεργασίας με τον ασθενή και την οικογένειά του και η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της κλινικής χρησιμοποιεί το DataLife για την αύξηση της αποδοτικότητας και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Νευροψυχιατρική κλινική "η Κασταλία"

Τέρμα Κουμουνδούρου, Καρδίτσα - www.kastaliakarditsa.gr

Φωτογραφία κλινικής

Η κλινική δυναμικότητας 150 κλινών, ξεκίνησε τη λειτουγία της το 2001 παρέχοντας προηγμένες ψυχιατρικές υπηρεσίες κυρίως στη θεραπεία παθήσεων ψυχογηριατρικού χαρακτήρα. Οι χώροι νοσηλείας, αναψυχής και αναμονής είναι επιμελημένοι, ενώ οι θάλαμοι νοσηλείας διαχωρίζονται από τα διοικητικά γραφεία και τους βοηθητικούς χώρους, διασφαλίζοντας το ιατρικό απόρρητο. Η Κασταλία χρησιμοποιεί το DataLife για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της απέναντι στους ασφαλιστικούς φορείς και την οργάνωση του φαρμακείου της.

English