Το πελατολόγιο της DataLife

Το DataLife χρησιμοποιείται από ιδιωτικές κλινικές, κέντρα αποκατάστασης και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων ανά την Ελλάδα. Ο σχεδιασμός του προγράμματος έγινε σε στενή συνεργασία με τα στελέχη των φορέων υγείας, ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις καθημερινές τους ανάγκες.

Ιδιωτικές κλινικές

Μηχανοργάνωση ψυχιατρικής κλινικής «Αγία Αικατερίνη»

Εξοχή Θεσσαλονίκης - www.agiaaikaterini.gr

Φωτογραφία κλινικής

Το DataLife HIS τέθηκε σε λειτουργία στην ψυχιατρική κλινική και έδωσε άμεση λύση στις ανάγκες της μονάδας. Συγκεκριμένα, χάρη στο DataLife, η κλινική οργανώνει το γραφείο κίνησης, το φαρμακείο και την αποθήκη της ενώ διατηρεί ηλεκτρονικό φάκελο υγείας για τους νοσηλευόμενους. Παράλληλα, το πρόγραμμα έχει συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της διοίκησης και ιδιαίτερα στην παροχή περίθαλψης υψηλού επιπέδου.

Μηχανοργάνωση ψυχιατρικής κλινικής «Θεραπευτήριο Ασκληπιός»

Λαζοχώρι, Βέροια - www.asklipiosveria.gr

Φωτογραφία κλινικής

Χάρη στην χρήση του DataLife HIS στην ψυχιατρική κλινική «Θεραπευτήριο Ασκληπιός», σημειώθηκε αύξηση της αποδοτικότητας και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στόχος της διοίκησης ήταν η δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος συνεργασίας με τον ασθενή και την οικογένειά του, καθώς επίσης και η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του. Με το DataLife HIS, η κλινική είναι σε θέση να παρακολουθεί στενά την υγεία κάθε περιθαλπόμενου αλλά και την αλληλεπίδραση με τους συγγενείς και οικείους του.

Μηχανοργάνωση νευροψυχιατρικής κλινικής «η Κασταλία»

Τέρμα Κουμουνδούρου, Καρδίτσα - www.kastaliakarditsa.gr

Φωτογραφία κλινικής

Η νευροψυχιατρική κλινική «η Κασταλία» παρέχει προηγμένες ψυχιατρικές υπηρεσίες κυρίως στη θεραπεία παθήσεων ψυχογηριατρικού χαρακτήρα. Το DataLfe HIS κατόρθωσε να επιλύσει δύο ακανθώδη προβλήματα: 1. την αποτελεσματική και με ακρίβεια εκπλήρωση των υποχρεώσεων της κλινικής απέναντι σε ασφαλιστικούς φορείς, αποφεύγοντας τις χρονοβόρες διαδικασίες, και 2. την οργάνωση του φαρμακείου χάρη στη λεπτομερή παρακολούθηση σε επίπεδο δοσομετρικής μονάδας (χάπι-χάπι).

Μηχανοργάνωση παθολογικής κλινικής «Ευαγγελισμός Α.Ε»

Αλ. Παπαναστασίου 17, Θεσσαλονίκη - www.klinikievagelismos.gr

Φωτογραφία κλινικής

Το DataLife HIS έδωσε άμεσες λύσεις στη παθολογική κλινική “Ευαγγελισμός Α.Ε”. Αναλυτικότερα, αξιοποιήθηκαν οι δυνατότητες του φακέλου ασθενών για την σωστή διαχείριση και αρχειοθέτηση των δεδομένων και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του υποσυστήματος του φαρμακείου και της αποθήκης. Επιπλέον, η κλινική αξιοποίησε τις δυνατότητες του υποσυστήματος της λογιστικής, τιμολογώντας και εκδίδοντας παραστατικά απευθείας από το πρόγραμμα DataLife HIS.

Μηχανοργάνωση ψυχιατρικής κλινικής «Βέττα Μπαλτουμά Ε.Π.Ε.»

Αγίου Δημητρίου 97, Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία κλινικής

Η μονάδα “Βέττα Μπαλτουμά” με σχεδόν 80 κλίνες, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1981. Το DataLife HIS κατόρθωσε να επιλύσει σημαντικά ζητήματα χάρη στις εξειδικευμένες λειτουργίες που προσφέρει στην ψυχιατρική. Συγκεκριμένα, ο εξειδικευμένος ψυχιατρικός φάκελος ασθενή οργάνωσε και διευκόλυνε το νοσηλευτικό/ιατρικό προσωπικό συμβάλοντας στην αναλυτική παρακολούθηση του ασθενή. Επιπλέον, χάρη στη διασύνδεση του προγράμματος με το galinos.gr προσφέρθηκε η δυνατότητα παρακολούθησης των φαρμάκων σε επίπεδο χαπιού, αλλά και ολοκληρωμένη πληροφόρηση ως προς τα περιεχόμενα της συσκευασίας και τις τιμές των φαρμάκων.

Κέντρα αποκατάστασης

Μηχανοργάνωση κέντρου αποκατάστασης «Αποκατάσταση»

6ο χιλ. Εθνικής οδού Τρικάλων-Καρδίτσας, Τρίκαλα - www.reha.gr

Φωτογραφία κλινικής

Το κέντρο αποκατάστασης «Αποκατάσταση» αποτελεί το πρώτο και μοναδικό κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης, ημερήσιας και κλειστής νοσηλείας στον νομό Τρικάλων. Το DataLife HIS χρησιμοποιούν 40 στελέχη του κέντρου, μεταξύ των οποίων είναι οι υπάλληλοι της γραμματείας και του γραφείου κίνησης, λογιστές, ιατροί, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, λογοθεραπευτές και νοσηλευτές. Σύμφωνα με τη διοίκηση του κέντρου, το DataLife HIS αποτελεί ένα αναπόσπαστο εργαλείο της καθημερινότητας για την Αποκατάσταση, καθώς εξασφαλίζει τον εύρυθμο συντονισμό όλων.

Μηχανοργάνωση κέντρου αποκατάστασης «Θησέας»

Καλλιθέα Αττικής - www.theseusrehab.gr

Φωτογραφία κλινικής

Το κέντρο Θησέας διαθέτει 58 κλίνες σε 30 θαλάμους νοσηλείας καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις θεραπείας. Το πλήθος και οι διαφορετικές ειδικότητες των υπαλλήλων καθώς και η συνεχής ροή ασθενών κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας οδήγησε στην ανάγκη αναζήτησης ενός πληροφοριακού συστήματος, εξειδικευμένο για ΚΑΑ. Πλέον, το DataLife HIS συντονίζει με μεγάλη επιτυχία το προσωπικό, διευκολύνει τις εργασίες του γραφείου κίνησης, εξασφαλίζει την τιμολόγηση με ακρίβεια και, τέλος, συμβάλει στην έγκυρη ενημέρωση της διοίκησης.

Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

Μηχανοργάνωση πρότυπου κέντρου φιλοξενίας ηλικιωμένων «Χρυσάνθειο»

Πετρούσα Δράμας - www.chrysanthio.gr

Φωτογραφία κλινικής

Η ολοκαίνουργια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων διαθέτει 40 μονόκλινα διαμερίσματα και 15 ανεξάρτητες κατοικίες μέσα σε ένα κατάφυτο αγρόκτημα σχεδόν 100.000 τ.μ.. Προκειμένου να συντονίσει και να οργανώσει τα τμήματα και τις ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρει, το Χρυσάνθειο επέλεξε το λογισμικό υγείας της DataLife. Το DataLife HIS διευκολύνει τους χρήστες μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας πιθανά λάθη. Με αυτό τον τρόπο, συμβάλει στην επίτευξη του οράματός της, που δεν είναι άλλο από την λειτουργία μιας εστίας ζωής η οποία θέτει τα πρότυπα για μια ενεργή και ευτυχισμένη τρίτη ηλικία.

Μηχανοργάνωση μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «Elisabeth»

Φράγκων 17 & Τύπου 4, Θεσσαλονίκη - elisabeth.gr

Φωτογραφία κλινικής

Η νέα μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Elisabeth διαθέτει 100 κλίνες. Στόχος της είναι η προσφορά ποιοτικής φιλοξενίας σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας, μέσα από άνετες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η Μ.Φ.Η. Elisabeth επέλεξε το DataLife HIS για να συντονίσει και να οργανώσει όλα τα τμήματά της, καθώς επίσης και για να τηρεί με ασφάλεια τα δεδομένα της. Χάρη στην cloud τεχνολογία, αξιοποιείται η δυνατότητα πρόσβασης από παντού και από οποιαδήποτε συσκευή, γεγονός που διευκολύνει την άμεση πληροφόρηση σχετικά με τις ανάγκες κάθε τροφίμου.

Μηχανοργάνωση μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «Elisabeth»

Ηράκλειο, Κρήτη - ammosecoresidence.com

Φωτογραφία κλινικής

Η πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα φιλοξενίας ανθρώπων τρίτης ηλικίας «Ammos Eco Residence», με δυναμικότητα 140 κλινών και έδρα στην Κρήτη, επέλεξε το DataLife HIS για την καθημερινή της διαχείριση και οργάνωση. Σκοπός της είναι να φροντίσει για τη σωματική και ψυχική ευεξία των φιλοξενούμενων της. Το DataLife HIS επιτρέπει στο Ammos Eco Residence να συντονίσει αποτελεσματικά τα τμήματά του και να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες ανάγκες των επισκεπτών του. Με τη συμβολή του DataLife HIS, το Ammos Eco Residence θα υλοποιήσει το όραμά του για παροχή των ιδανικών συνθηκών διαβίωσης και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μηχανοργάνωση γεροντολογικού κέντρου «Δελφίνι»

Γλυφάδα Αττικής - www.geriatric-care.gr

Φωτογραφία κλινικής

Το γεροντολογικό κέντρο Δελφίνι λειτουργεί σύμφωνα με ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα και στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό. Από μια τέτοια μονάδα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα προηγμένο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του κέντρου προσφέροντας διευκολύνσεις και άνεση. Με το DataLife το Δελφίνι συντονίζει τις εργασίες της διοικητικής υπηρεσίας, των ιατρών και των νοσηλευτών, διατηρώντας έναν άρτιο ηλεκτρονικό φάκελο υγείας, ψηφιακά αρχεία ασθενών και χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Μηχανοργάνωση μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη»

Αγ. Σκέπης 3, Πάτρα - xep.gr/toidryma

Φωτογραφία κλινικής

Η μονάδα ιδρύθηκε το 2008 και διαθέτει 45 κλίνες. Στόχος της είναι η προσφορά ποιοτικής περίθαλψης στους φιλοξενούμενούς της. Με το DataLife HIS η Αγία Σκέπη οργανώνει και διαχειρίζεται τα δεδομένα των τροφίμων με συνέπεια και ασφάλεια. Ιδιαίτερα σημαντική για τη λειτουργία της είναι η διαδικασία προετοιμασίας της ηλεκτρονικής υποβολής ΕΟΠΥΥ που διαθέτει το πληροφοριακό σύστημα. Έτσι, τα στελέχη της μονάδας εξοικονομούν χρόνο, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους.

Μηχανοργάνωση μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «Στέγη Γερόντων»

Κυψέλη, Αθήνα - girokomiokypselis.gr

Φωτογραφία κλινικής

Η Στέγη Γερόντων του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κυψέλης ιδρύθηκε το 1978 και διαθέτει 71 κλίνες. Η μονάδα αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας περίθαλψης και φροντίδας στους φιλοξενούμενους. Μέσω του συστήματος DataLife HIS, η Στέγη Γερόντων διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα δεδομένα των τροφίμων και την έκδοση των παραστατικών της, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διαδικασία ηλεκτρονικής αναγγελίας και υποβολής στον ΕΟΠΥΥ. Έτσι, το προσωπικό απαλλάσσεται από χρονοβόρες διαδικασίες και η διοίκηση γνωρίζει ότι οι ενέργειες ολοκληρώνονται με αξιοπιστία και ασφάλεια.