Νέα Συνεργασία: Ξενοδοχείο φιλοξενίας ηλικιωμένων Ammos Eco Residence

Ammos Eco Residence

08/05/2024

Το Ammos Eco Residence, η πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα φιλοξενίας ανθρώπων τρίτης ηλικίας με έδρα στην Κρήτη, επέλεξε το DataLife HIS για την ολοκληρωμένη μηχανογράφησή της. Η επιλογή του λογισμικού DataLife αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του Ammos για παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας στους φιλοξενούμενούς του.

Το DataLife HIS προσφέρει στο Ammos Eco Residence τη δυνατότητα να οργανώσει αποτελεσματικά όλα τα τμήματά του και να διαχειριστεί την πληροφορία με ασφάλεια και ακρίβεια. O ατομικός ιατρικός φάκελος, η διαχείριση των φιλοξενούμενων και η διαχείριση εργασιών αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητάς του οργανισμού. Επιπλέον, το υποσύστημα της αποθήκης παρέχει αναλυτική παρακολούθηση των αναλωσίμων και του λοιπού υλικού, συμβάλλοντας στη συνεχή ροή των απαραίτητων ειδών στην πρότυπη μονάδα φιλοξενίας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που άλλη μια διακεκριμένη επιχείρηση εμπιστεύεται το λογισμικό υγείας της DataLife ανταποκρινόμενη στο σύγχρονο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον.

Δεσμευόμαστε για τη διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη των λειτουργιών του πληροφοριακού συστήματος, παρέχοντας καινοτόμες και πλήρεις λύσεις.