Νέα συνεργασία: Κέντρο χειρουργικής ουρολογίας Central Urology

Κέντρο χειρουργικής ουρολογίας Central Urology

05/06/2024

Το Central Urology, γνωστό για τις προηγμένες υπηρεσίες λαπαροσκοπικής και ενδοσκοπική χειρουργικής ουρολογίας, δημιουργήθηκε από εξειδικευμένους ουρολόγους με εκπαίδευση και εμπειρία σε κορυφαία κέντρα του εξωτερικού.

Το DataLife HIS προσφέρει στο Central Urology τη δυνατότητα να οργανώσει αποτελεσματικά όλη την ομάδα και να διαχειριστεί την πληροφορία με ασφάλεια και ακρίβεια. O ατομικός ιατρικός φάκελος συμβάλει στην εξατομικευμένη φροντίδα, το υποσύστημα κλινικής στη διαχείριση των νοσηλειών, των ραντεβού και των επισκέψεων και το υποσύστημα εργασιών διευκολύνει την οργάνωση του προγράμματος των χειρουργείων.

Ιδιαίτερα ο ηλεκτρονικός φάκελος υγείας με το ισοζύγιο υγρών, τις ενσωματωμένες κλίμακες αξιολόγησης και τις εξατομικευμένες αναφορές είναι απαραίτητος στην καθημερινότητα του Central Urology. Αυτές οι δυνατότητες βοηθούν στην παρακολούθηση της κατάστασης των ασθενών και στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των θεραπευτικών παρεμβάσεων με ακρίβεια.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που άλλο ένα διακεκριμένο κέντρο εμπιστεύεται το DataLife και τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις υγείας που προσφέρει. Η επιλογή αυτή αποδεικνύει τη μοναδική ευελιξία και προσαρμοστικότητα του DataLife στις ανάγκες οποιουδήποτε οργανισμού υγείας.

Στόχος μας είναι η διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη των λειτουργιών του πληροφοριακού συστήματος, παρέχοντας λύσεις τελευταίας τεχνολογίας στους πελάτες μας.