Νέα συνεργασία: Elisabeth Holistic Eldercare

Elisabeth Holistic Eldercare

07/02/2024

Η Elisabeth, μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων στη βόρεια Ελλάδα, εμπιστεύεται το DataLife HIS για τη μηχανογράφησή της. Πρόκειται για μια πρότυπη μονάδα, η οποία προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και υψηλή ποιότητα περίθαλψης στα άτομα τρίτης ηλικίας.

Με το DataLife HIS η Μ.Φ.Η. Elisabeth εξασφαλίζει την οργάνωση όλων των τμημάτων της και τη διάχυση της πληροφορίας με ασφάλεια και ακρίβεια. Ο φάκελος υγείας, η διαχείριση ασθενών και η διαχείριση εργασιών αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητας της μονάδας. Παράλληλα, με το υποσύστημα του φαρμακείου και της αποθήκης γίνεται αναλυτική παρακολούθηση των αναλώσιμων και του λοιπού ιατροτεχνολογικού υλικού.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που άλλη μια διακεκριμένη και καινοτόμος επιχείρηση στον χώρο της υγείας, εμπιστεύεται το εξειδικευμένο πρόγραμμα της DataLife για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της.

Η εταιρεία μας παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για παροχή μοναδικών κάθετων λύσεων, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα της.