Η νέα έκδοση 2.7 φέρνει τη δυνατότητα χαρακτηρισμού εξόδων

Νέα έκδοση 2.7

20/02/2024

Εκτός από τον χαρακτηρισμό εσόδων, το DataLife HIS επιτρέπει πλέον και τον χαρακτηρισμό εξόδων στο myDATA. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο σε επίπεδο γραμμής παραστατικού, όσο και σε επίπεδο σύνοψης, σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές της ΑΑΔΕ.

Η διαδικασία είναι απλή. Ο χρήστης κατεβάζει με ένα κλικ όλα τα εισερχόμενα παραστατικά από το myDATA. Κατά τον χαρακτηρισμό κάθε γραμμής, εμφανίζονται μόνο οι επιλογές που συνάδουν με την περίπτωση, σύμφωνα με τα έντυπα ΦΠΑ και Ε3. Για τον σκοπό αυτό, έχουμε ενσωματώσει τις επιχειρησιακές προδιαγραφές της ΑΑΔΕ σχετικά με τους επιτρεπτούς συνδυασμούς τύπου παραστατικού - κατηγορία και τύπος χαρακτηρισμού. Τέλος, οι πληροφορίες του «Συνοπτικού βιβλίου» είναι διαθέσιμες μέσα στο DataLife HIS για τη διασταύρωση των διαβιβαζόμενων χαρακτηρισμών. Στόχος μας είναι η διευκόλυνση του χρήστη στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και η αποφυγή λαθών.

Εκτός από τις αλλαγές στις λειτουργίες του myDATA, η νέα έκδοση περιλαμβάνει και τις παρακάτω βελτιώσεις.

  • Υποστήριξη για ενδο-εταιρικά μηνύματα
  • Δυνατότητα μαζικής εκτύπωσης παραστατικών
  • Δυνατότητα επισύναψης δεδομένων υγείας ή αρχείων σε εργασίες
  • Δυνατότητα δημιουργίας γραφήματος στις κλίμακες αξιολόγησης του φακέλου υγείας
  • Νέα αναφορά: Απουσίες ασθενών

Παραμένουμε ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις από τους χρήστες, ώστε να σχεδιάσουμε τις επόμενες εκδόσεις του DataLife HIS.