Πληροφοριακό σύστημα υγείας

Απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες, υποστηρίζει τις αποφάσεις της διοίκησης και ελαχιστοποιεί το ενδεχομένο ανθρώπινου λάθους. Η σχεδίασή του επιτρέπει την παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Redefining Hospital Management

Ένα σύγχρονο, ευέλικτο, cloud πληροφοριακό σύστημα υγείας το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες ιδιωτικών κλινικών οποιασδήποτε ειδικότητας αλλά και δημόσιων νοσοκομείων. Χάρη στον λειτουργικό του σχεδιασμό, καλύπτει την καθημερινή ροή εργασιών όλων των τμημάτων, δίνοντας προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του ασθενή.

Οφέλη

Μείωση λειτουργικού κόστους: Εξοικονομήστε χρήματα από τον προϋπολογισμό σας, διακόπτοντας τη συντήρηση παλιών πληροφοριακών συστημάτων και του εξοπλισμού που τα συνοδεύει.

Εξυπηρέτηση περισσότερων ασθενών: Βελτιώστε τη ροή εργασίας και αυξήστε την παραγωγικότητα των εργαζομένων με στόχο την πιο αποδοτική εξυπηρέτηση των ασθενών.

Λιγότερα λάθη: Μειώστε τα λάθη στην τιμολόγηση και χρέωση των ασθενών αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες. Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα για να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις.

Πλεονεκτήματα

Πελάτες

Γενικές και ειδικευμένες κλινικές

Δημόσια νοσοκομεία

Κέντρα αποκατάστασης

Οίκοι ευγηρίας

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη λύση μας;

Γνωρίστε μας καλύτερα


Επικοινωνήστε μαζί μας
English